Apartamente de vanzare in Copou Iasi, Royal Town

Apartamente de vanzare in Copou Iasi, Royal Town
  • 08.10.2020

Apartamente de vanzare in Copou Iasi, Royal Town

  • Postat de:
  • Administrator

Proiectul Royal Town, situat in Copou Iasi, cu acces direct din Aleea Sadoveanu, cu acces facil catre punctele de mare interes din oras, propune spre vanzare o gama variata de apartamente cu 1,2 sau 3 camere, catalogate a fiind clasa de lux.

Proiectul se afla in plina dezvoltare, de curand au inceput lucrarile la blocul cu numarul 7, ce are ca termen de finalizare DECEMBRIE 2022.

Apartamentele Royal Town Copou Iasi, au clasa energetica A, cladirile fiind izolate cu VATA BAZALTICA DE 100 mm, centrale termice de apartament, incalzirea se face prin pardoseala, usile la interior sunt din lemn masiv, tamplaria exterioara TRIPAN cu 7 camere SCHUCKO PREMIUM, pardoseli placate marmura si parchet de minim 10 mm, bai echipate complet cu obiecte sanitare de la producatori renumiti, contorizare individuala.

Curtea interioara a complexului este amenajata complet, alei auto asfaltate, alei pietonale pavate, spatii verzi amenajate, loc de joaca pentru copii amenajat, spatii de agrement pentru adulti, parcari supraterane si subterane amenajate, cele subterane sunt in sistem MULTIPARKYNG (se pot parca 2 masini pe un loc in acelasi timp), supraveghere video si acces securizat.

Apartamentele ROYAL TOWN COPOU, se pot achiztiona pe langa plata cash (pret special la plati in avans), si cu credit bancar sau cu RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR cu esalonare de pana la 10 ani.

VEZI TIPURI DE APARTAMENTE, PRETURI SI DISPONIBILITATE APARTAMENTE ROYAL TOWN COPOU www.rezidentialiniasi.ro/ansamblu-royal-town-copou-iasi-1-html

Pentru mai multe detalii sau programari vizionari ne puteti contacta si telefonic la 0755.225.439

In cat timp se vinde un apartament in Iasi? Preturile in usoara crestere in 2020, conform imobiliare.ro Contemporan Residence Iasi Pacurari - Kaufland