Perla Residence Iasi Popas Pacurari

Perla Residence Iasi Popas Pacurari
  • 01.05.2020

Perla Residence Iasi Popas Pacurari

  • Postat de:
  • Administrator

Perla Residence Iasi, este un proiect imobiliar situat in zona Popas Pacurari Iasi, la 700 m in spatele restaurantului Popas Pacurari si insumeaza 3 blocuri, unul deja finalizat si locuit in totatilate, cel de al doilea este in executie si are ca termen DECEMBRIE 2020, curand vor incepe lucrarile si la blocul cu numarul 3.
Perla Residence propune spre vanzare, apartamente cu una, doua sau 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 44 si 85 mp. Apartamentele Perla Residence se predau amenajate la cheie, dotate cu usi metalice la intrare, centrale termice individuale, tamplarie exterioara PVC cu geam tripan, usi moderne la interior, gresie si faianta de import, parchet in camere, baile echipate complet, iar incalizirea se face prin pardoseala, termosistem cu politiren de 100 mm la exterior, contorizare individuala, racordat la toate utilitatile.
Blocul 2, ce se afla in executie, are un regim de inaltime, S+D+P+2E, la subsol gasim parcare subterana disponibila catre vanzare, casa scarii placata cu gresie si insumeaza un total de 40 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere.

In blocul  2, la moment mai avem disponibile apartamente cu 2 si 3 camere, suprafete intre 62 si 85 mp, dupa cum urmeaza:

- www.rezidentialiniasi.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-popas-pacurari-iasi-1040.html

www.rezidentialiniasi.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-popas-pacurari-iasi-1041.html

- www.rezidentialiniasi.ro/apartament-3-camere-de-vanzare-popas-pacurari-iasi-1042.html

- www.rezidentialiniasi.ro/apartament-3-camere-de-vanzare-popas-pacurari-iasi-1043.html


Curtea interioara a proiectului este amenajata, cu spatii verzi, parcari supraterane delimitate, alei pietonale si auto amenajate.
La Perla Residence se accepta si plata prin orice tip de credit bancar.
COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!
REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!

www.rezidentialiniasi.ro

Dragos Tudose

0755.225.439

office@rezidentialiniasi.ro

Panoramic Residence Galata Iasi Noua Casa, in sfarsit la start?