Despre noi

Cu o experienta pe piata imobiliara Ieseana, din 2004, aducem in fata dvs., un nou proiect REZIDENTIAL IASI, proiect ce a inceput in 2017 si de atunci incercam sa prestam servicii de calitate, atat celor interesati sa vanda/inchirieze o proprietate cat si celor ce doresc sa cumpere/inchirieze o proprietate.

Din anul 2013, ne-am axat pe piata noua, unde am promovat proiecte imobiliare de succes din Iasi si imprejurimi. Incercam sa oferim detalii cat mai complete despre proprietatile aflate in portofoliul nostru, prezentate cu informatii reale, fotografii reale, locatie exacta si reala.

Site - ul nostru de prezentare, www.rezidentialiniasi.ro/ , este actualizat zilnic, ofertele sunt reale, prezentate cu fotografii reale sau dupa caz, randari prezentate de dezvoltatorii cu care avem contract de colaborare, fapt pentru care toate ofertele propuse spre vanzare sunt cu COMISION 0%!

In IUNIE 2020, am aderat la APAIR (Asociatia Profesionista a Agentilor Imobiliari din Romania), am devenit astfel, REALTOR® si implicit membru al NAR (National Association of REALTORS®) si ne - am asumat sa respectam Codul Etic dupa care APAIR SI NAR isi desfasoara activitatea. (https://www.apair.ro/despre-noi/codul-etic-1).

Motto-ul APAIR SI NAR, dupa care ne ghidam si NOI pasii, este :

FA PENTRU CEILALTI, CEEA CE TI-AI DORI CA CEILALTI SA FACA PENTRU TINE!

In FEBRUARIE 2021, am parcurs  cursul de REPREZENTARE VANZATOR (SRS), acreditat de REAL ESTATE BUSINESS INSTITUTE (REBI), implicit ne-am specializat pe departamentul de REPREZENTARE VANZATOR!

Incepand cu Februarie 2020, suntem membri ai UNIUNII NATIONALE A AGENTIILOR IMOBILIARE (UNAI)  www.unai.ro/membrii.html, obligandu-ne astfel sa la o conduita profesionista si la respectarea CODULUI ETIC, continuand astfel sa fim la curent cu noutatile despre REAL ESTATE si sa ne specializam / calificam / perfectionam in REAL ESTATE: